Skogens Menn ved Vestvannet

Et tilbud til menn som ønsker å komme i kontakt med nye mennesker, skaffe seg et nettverk, delta i et fellesskap og dele gode naturopplevelser.

Aldersgruppe: Fra 18 år

Skogens menn ved Vestvannet

Et tilbud til menn som ønsker å komme i kontakt med nye mennesker, skaffe seg et nettverk, delta i et fellesskap og dele gode naturopplevelser. Vi holder til ved Vestvannet rett nedenfor Stenbekk Misjonssenter. Trøskenveien 307.

Der har vi en leirplass med Lavvo og bålplass, på kjølige dager fyrer vi opp inne i en Lavvoen. 

Vi jobber med å rydde opp i området, vi fjerner busker og kratt, lager sti og legger til rette for at dette fantastiske stedet blir lettere tilgjengelig for folk. Det er ikke noe krav til at man skal jobbe mye fysisk, snarere tvert imot.

Dette er først og fremst en møteplass der menn kan ha den gode samtalen, drikke kaffe, lage enkel mat ved bålet, mens vi nyter godt av den friske luften og gleden av å være ute.

Dette er flott nettverksbygging!


Vi utvikler tilbudet sammen. Kom gjerne med ideer til aktiviteter!

Passer deg som er mann over 18 år. Tilbudet er gratis.

Ingen krav til spesielle ferdigheter eller utstyr – kle deg etter været.

BLI MED!

Ta kontakt: 995 54 040 eller epost jan-morten.ravneng@sarpsborg.comPasser deg som er mann over 18 år (eller mindreårig i følge). Tilbudet er gratis, ingen krav til spesielle ferdigheter eller utstyr – kle deg etter været.

2024 © Sarpsborg Frivilligsentral