Julebord for de frivillige 2018

Vi avslutter året med en heisa-fest og feirer enda et vellykket år med medmenneskelighet og gode gjerninger.

Tusen takk til alle frivillige for enda et år med bidrag til et varmere og mer inkluderende lokal miljø!


Bare få dager igjen før vi tar juleferie, feiret vi på Frivilligsentralen et godt gjennomført år.

Med masse stemning og godt humør startet vi det trivelige julebordet på Glenghuset med velkommen fra vår leder, Ann Karine Forsberg Larsen og musikalske innslag fra våre frivillige Margret Liefting og Paal Schøyen. På slutten, og til stor applaus, veltet vår egen Ella Bjerketvedt opp på scenen som en pakke til folket.

Annikken Helgar og Anne Lise Goodwin fulgte med presentasjoner av to av Frivilligsentralens mange aktiviteter, Språkkaféen på biblioteket og Livskaféen «Lyst på livet». Så gikk det slag i slag. Ordfører Sindre Martinsen-Evje hyllet de frivillige på nettopp, frivillighetens internasjonale dag. Både han, styreleder Karin Brenden Korneliussen og teamleder Halvor Titlestad trakk fram den stadig økende betydningen av frivillig arbeid som ressurs i samfunnet. Ann Karine Forsberg Larsen fikk en spesiell takk for sitt arbeid for mangfold og inkludering og sin aldri hvilende entusiasme for nye frivilligprosjekter.

Kveldens inspirerende, faglige innslag var ved Ruben Grytten. Han avsluttet med en karakteristikk av Frivilligsentralen som «Eit KRAFTSENTER med hjartet på rette staden».

Mellom innslagene og til avslutning bidro Øystein Darum og Svein Misvær med visesang og trekkspill.

Det hele ble elegant og humoristisk bundet sammen av de to toastmasterne Inge Fjærvik og Anne Lise Goodwin.

En stor og varm takk fortjener alle de frivillige som jobbet før, under og ikke minst, etter festen, for at dette ble en så vellykket kveld.

Vi håper at alle hadde det like moro, og at alle kom seg trygt hjem.


2018 © Sarpsborg Frivilligsentral