Julebord for de frivillige 2018

På Frivillighetens dag, 5.desember 2018, arrangerte Frivilligsentralen i Sarpsborg juleavslutning for de frivillige.

Som en takk for godt utført arbeid i 2018  inviterte daglig leder Ann Karine Forsberg Larsen alle frivillige til en særdeles hyggelig juleavsluting på Glenghuset.

 Ann Karine Forsberg Larsen startet med å ønske velkommen. Deretter fulgte   musikalske og humoristiske innslag av Margret Liefting, Paal Schøyen og Ella Bjerketvedt.

Annikken Helgar og Anne Lise Goodwin presenterte to av Frivilligsentralens mange aktiviteter, Språkkaféen på biblioteket og Livskaféen «Lyst på livet». Så gikk det slag i slag. Ordfører Sindre Martinsen-Evje hyllet de frivillige på nettopp, frivillighetens internasjonale dag. Både han, styreleder Karin Brenden Korneliussen og teamleder Halvor Titlestad trakk fram den stadig økende betydningen av frivillig arbeid som ressurs i samfunnet. Ann Karine Forsberg Larsen fikk en spesiell takk for sitt arbeid for mangfold og inkludering og sin aldri hvilende entusiasme for nye frivilligprosjekter.

Kveldens inspirerende, faglige innslag var ved Ruben Grytten. Han avsluttet med en karakteristikk av Frivilligsentralen som «Eit KRAFTSENTER med hjartet på rette staden».

Mellom innslagene og til avslutning bidro Øystein Darum og Svein Misvær med visesang og trekkspill.

Det hele ble elegant og humoristisk bundet sammen av de to toastmasterne Inge Fjærvik og Anne Lise Goodwin.

En stor og varm takk fortjener alle de frivillige som jobbet før, under og ikke minst, etter festen, for at dette ble en så vellykket kveld.

Vi håper at alle hadde det like moro, og at alle kom seg trygt hjem.


2020 © Sarpsborg Frivilligsentral