Skogens menn

NY aktivitet starter i i høst!

Oppstartsmøte - "Kick-off" - på Glenghuset torsdag 22.8.2019 kl 1800. Program:

•Musikalsk åpning ved elever fra Musikklinja på Greåker videregående skole.

•Velkommen og kort informasjon om kveldens opplegg v/daglig leder og andre fra arbeidsgruppa.•Innledning av psykolog Karl Tore Øvergård om mental helse og verdien av å komme seg ut (ca.20 min)
•    Foredrag av Mats Grimsæth, eventyrer, fotograf og foredragsholder  (60 min)Mer om ham:  https://www.athenas.no/flx/foredragsholdere/mats-grimsaeth/
•    De siste 30-45 minuttene blir det mingling og enkel bevertning. Formålet med denne samlingen er primært å skaffe frivillige som kan ta lederansvar for det som skal gjøres ute i naturen, men også å vekke interesse for deltakere som tenker at dette vil de være med på.


Skogens menn er for menn som ønsker å gjøre noe for lokalmiljøet, f.eks å rydde kratt og skog for å lage en bålplass, snekre brygge, opparbeide natursti og fiskeplasser, dvs. tilrettelegge for bruk av et naturområde i Sarpsborg. Vi henvender oss til menn som ønsker å komme i et nytt miljø, skaffe seg nettverk ved å arbeide i et fellesskap og dele gode naturopplevelser.  
 Området som er aktuelt, er ved Vestvannet i Sarpsborg. Frivilligsentralen har inngått en avtale med Stenbekk misjonssenter om bruk av deres område ved Vestvannet. Vi vil bl.a sørge for renovering av eksisterende brygge og opparbeide en hinder-/teambyggingsløype i samarbeid med misjonssenteret.

Informasjon om konkret  dato for oppstart ved Stenbekk kommer   så snart det er fastsatt.

2024 © Sarpsborg Frivilligsentral